090831

Hej alla goa!
Har precis kollat klart på Gossip girl, bra serie det där! Och snart så ska jag ut med marina, längesen jag var med henne. Idag iaf så vart det skola som vanligt, det var ganska kul, vi gick på studiebesök till kyrkan, och där var det as kul, awaras penna kom bort där, och när prästen pratade så slog hon oskar och sa '' ge hit min penna '' haha och oskar stackarn hade inte ens den. Det såg iaf sjukt kul ut. & en till rolig sak hände idag, Jag awara dilan och ellaf satt vid några bänkar, & Johanna stod upp framför oss, sen rätt som det var så kom Dijan och skrämde Johanna bakifrån, så Johanna tittade bak och skrek, 3 sekunder efter att han skrämde henne. Vi alltså dog av skratt! haha

hur som helst så är det en helt ny månad imorgon, så vi får hoppas på att den blir much better then den här månaden, ikväll händer det inte så mycket, ska nog kolla på Barcelona. Men nu måste jag sticka, ska till marina som skrivet. puss sålänge ♥

ehm rubrik saknas?

hejjeee.
vart ska jag börja? gud, roligaste dagen på väldigt länge ..
Först så gick jag till awara, väntade på att hon fixade sig osv .. sen stack vi till busshållplatsen och väntade på buss nr 1. Den skulle komma efter 36 minuter, så vi tog 3an ist. När vi kom fram så vart allt stängt så vi gick och åt på donken, vi satt där ungefär 1 timma någonting, sen åkte vi hem, vi hade as tråkigt så vi sminkade oss till fjortisar, sen gick vi till Atra för att göra våra läxor, efter att vi gjort våra läxor så fick vi oss allt ett gott skratt, shet har inte skrattat så mycket på lääänge. Dagen var verkligen lyckad!!!


090830

Hejj sötisar!
Kom precis ut från duschen, hade ju nämligen match! Det gick hyffsat bra, vi spelade inte så jättebra från början, men framåt slutet så vart vi as grymma, vi vann med 2-1 tror jag, under hela första halvlek så ledde vi, sen mot slutet så gav vi upp och istället skrattade vi och drog upp skämt, haha lixom någon gång måste man ju ha kul på plan? inte sant?
Gick på en tjej med värsta röven, och när jag tog bollen så knuffade hon mig med hennes röv. hahaha alltså ni anar inte hur mycket jag och Nihad skratta.

Idag ska jag Awara& Anna till stan, vi ska gå runt& sen äta någonstans, har inte ätit någonting idag!
Sen senare så ska vi till Atra för att göra Svenska/Matte läxorna som är till imorgon. Nu ska jag kolla bilddagboken och sen dra till awara. pussar!

fotboll

hejj babe's!
Åkte till ica maxi lite efter att jag hade bloggat, kom hem vid 20.45, precis då milan-inter matchen börja. timing
alltså måste bara säga att milan sög idag, seriöst? va har hänt med pato? pirlo? ronaldinho? dom som var as grymma förr.
Aja inter vann iaf med 4-0! målen ba kom efter varann haha ..
& så vann ju mina änglar idag! 3-2 mot bolton, härligt gubbaah! jag älskar liverpool.
& så vann real madrid =)
& så vann Manchester united. haha

& så hoppas vi på att vi vinner imorgon. nu ska jag kolla min face& senare sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon.

me like ^^

På måndag ska jag upp till stan och köpa nya fotbollsskor. Vill ha antingen Röda/gröna eller rosa, kollade runt nyss och hittade ett par skit snygga liverpool skor. Alltså vet ni hur kär jag blev eller?! dom är så j*vla snygga. Fast det tråkiga är att dom är specialtillverkade, så dom finns nog inte att köpa i vanliga hemsidor/affärer ..
Så får nog leta vidare. Annars så har jag redan hittat två stycken, får se vilka det blir om inte jag hittar andra

Iaf. Ikväll är det start på La liga, 4 lag spelar ikväll, Real Madrid - Deportivo kl. 20.00 och Milan-Inter 20.45 spännande match. Barcelona spelar iaf. på måndag mot sporting gijor, den matchen vill jag se.
Själv har vi match imorgon, vi möter Gränna AIS tror jag dom hette, förra gången vi mötte dom gick det inte så bra, eftersom många spelare var borta så vi lånade 97;or, men vi får la ta och hoppas på vinst imorgon!

nu ska jag svara på kommentarer& senare vet jag inte vad som händer. Återstår att se =)♥



KÄRLEK!

GRATTIS MJ!

Idag skulle Michael Jackson fylla 51 år. Så jag tycker att alla bör skriva grattis för legendens skull :/
Visst saknar man honom lite? han var ju inte min idol direkt, men visst lyssnade jag på hans musik.





Nog med det så vet jag inte vad jag ska göra idag. Tråk väder .. Fan vad deprimerad man blir. Hela familjen ska någonstans? vet inte vart. Men jag kan ändå inte följa med eftersom jag har mensverk. :( snacka om otur, hatar o ha det, det gör så fruktansvärt ont i magen.
aja, imorgon har vi match mot gränna, Marina& Dilan ska inte vara med?! shit, men vi får la hoppas på vinst ändå .. Min tränare har åkt till stockholm, så Amina ska vara med ist.

ikväll blir det iaf  Milan - Inter, Later!

kvälls inlägg

hej sötisar! kände för att blogga lite snabbt. Kollade på barca en stund, sen orkade jag inte mer så nu sitter jag här o chattar med marina daniella och erik thure, haha erik är klockren!
ska in o sova snart, börjar bli trött. vad har ni för er?



haha låt bilden tala för sig själv

ny design

Har gjort om min design. om den fortf. är rosa så uppdatera, för den ändras inte! Kände för att göra en ny, eller rättare sagt, marina gjorde den =) Alla har rosa, varje gång man klickar på någon så har dom rosa. Så gjorde den lite sådär grå. nu måste jag dra, ska fixa ett par grejor& senare blire Barca. Puss

utgång

Tänkte blogga lite innan jag går ut en stund med Marina.

Har precis lagt in en bild från lägret på bilddagboken. Gud vad jag längtar tillbaka, det var så jävla kul! Spec på kvällen& när jag minas morgan& suljo gick till falkgraven hahaha, alltså minne för livet, lätt!
Nu längtar jag redan till 9an då vi åker till sälen/fjällen. Vi hade sjukt kul på lägerskolan, så undra hur det kommer att vara där?! Fast hoppas inte vi åker med hela 9an ( då vi är nior ) då ..

Nu ska jag klä på mig& sen vidare till marina. Later ♥


bilden ja la in på bilddagboken!

Prinsen & Jag

Vaknade rätt så tidigt idag, fastän jag var skit trött igår. Mina ögon bara slocknade när jag kollade på teve, så runt 10 gick jag och la mig& vaknade runt 10. Sen dess har jag kollat på Prinsen& Jag, en otroligt bra film som handlar om en prins och en helt vanlig tjej som blir förälskade i varann, och vill gifta sig, men enligt lagen så får han bara gifta sig med en prinsessa.  så dom försökte hitta ett kryphål.

Igår efter att jag hade bloggat, så stack jag ut med marina en stund. Idag vet jag inte vad jag ska göra, får se lite senare, men nu ska jag kolla min facebook& sen läsa andras bloggar. Later ♥

Minne för livet!

Hejjjjjjj!
Kom precis ut från duschen, ahh nu känner man sig allt fräschare än hur man kände sig ute i skogen. Fast det var skit kul, verkligen. Skulle göra om det när som ..

Ska berätta från början till slut.
I onsdags samlades vi i skolan 10.30, 11.00 åt vi lunch och 11.30 gick bussen mot metsakodu. När vi var framme i metsakodu alltså lägerplatsen så gick alla till sina stugor och gjorde iordning allt. Efter drygt en timma någonting så skulle vi börja paddla i 2 och en halv timma, det var långt men roligt, först så paddlade jag med Awara& Anna, sen efter att vi hade kört en 3;e del så bytte jag till Dani& Atra. Haha det var as kul, fastän att jag blev superdupermega blöt. Fast som tur var så tog jag ju med mig min lisebergs- regn kappa! Efter att vi hade paddlat klart så gick vi 5 km tillbax till lägerplatsen. Vi var inne i våra stugor lite& vi gick runt och hade det trevligt. Sen var det dags för lunch. Därefter så var jag och Awara nere vid paddelbåtarna, vi spelade fotboll där. Awara stod vid kanten av vattnet& då hade jag någon tvångstanke om att slänga i henne i vattnet, & då gjorde jag det, alltså gud vad mycket vi skrattade!. Klockren. & när jag hade gjort det så blev hon as arg och sprang efter mig, jag gick in i vår stuga och låste dörren, och hon stod vid fönstren, då sa jag till henne att komma så jag kan öppna dörren åt henne, och då gick hon till dörren så jag hoppade ut ur fönstret och sprang till bryggan där mina läraren& andra elever var. Awara sprang efter mig dit& ville slänga i mig i vattnet,& då sa min lärare att hon ville putta i oss i det kalla vattnet, det tyckte vi lät som en rolig idé så hon puttade i oss.

Sen när det började bli lite kväll så satte dom på läger-elden, & vi väntade på några utav killarna som skulle komma. Dom skulle komma vid 9 eftersom dom hade Dm-semifinal. Så innan dom kom så gick jag, awara, mose, hanna, dilan& gabi ut i skogen för att se när dom kom, men dom kom aldrig så vi stack ner igen. Sen efter en liten stund så kom dom, och då blev det liv i det hela. Vi spelade fotboll& när jag skulle dribbla förbi hasine så la hon fram sin fot framför min, och då snubblade jag och skar upp mitt vänstra knä& kunde inte böja på det högra, eftersom jag landade på det. Ont fick jag verkligen, så min lärare lindade det med bandage och det andra med plåster. Så jag fick halta lite.
Senare så skulle vi på spökrunda, man skulle vara 2&2 eller 3&3 och hålla i en lina och gå runt skogen. Och mellan varje grupp så skulle det vara 1 minut eller något. Jag gick med Dijan och Malek och Anna gick bakom oss, eftersom både jag& dijan var rädda! Jag ramlade minst 11 gånger. Det var skit kul, Våra läraren skrämde oss.
Efter det så hade vi i vår stuga låst ut oss själva! Dörren var låst och fönstren också, och det roliga var att ingen hade nyckel till det rummet. Inte ens ägaren. Men han kom iallafall och försökte få upp fönstret. Efter typ en timma eller så, så fick han upp det. Sen skulle vi gå och kolla på Falk graven, men nästan ingen ville gå, så det var bara Jag Minas Suljo & Min lärare morgan som gick. Det var kål svart ute, alltså vet ni hur rädda vi var eller?. När vi kom fram till graven så vågade inte suljo och minas gå längre fram för att se den, så jag och morgan gick fram, och rätt som det var så släcktes ficklampan på mobilen av& jag såg absolut ingenting så Minas& suljo började springa, och jag sprang efter. Vi var mitt ute i naturen, och vi hittade inte vår lärare?! Men sen ropade han på oss och sa kom hit. Så vi gick dit han var, men då var han inte där. Sen blev vi rädda så vi gick framåt och då hoppade han ut ur en buske och skrämde skiten ur oss, så vi kutade hela vägen tillbaka. haha alltså det där var nog det roligaste på hela lägret.

Sen när några började gå in i stugorna för att lägga sig så kunde vi inte sova. Vi satt dels vid läger-elden och pratade& hade det as trevligt & dels så var vi med martin erik rasmus oskar& ilmar. Det var as kul, vi skrattade och flummade aset. Sen när klockan började närma sig 5 så sov vi i drygt en halvtimma& sen vaknade vi. Jag& Anna sov hos Malek& Ilmar, eller rättare sagt så somnade vi där eftersom vi var så rädda att vi var i deras stugor. Lixom vem vill inte ha någon kille i sin stuga när man är rädd? Man känner sig så säker då ;o Så vid halv 6 någonting så stack vi till vår stuga lite& sen satte vi oss inne i Elias Mose& osmans stuga och kollade på dom när dom sov. Sen när alla hade vaknat så spelade vi fotboll& sånt. Sen paddlade jag& nihad, när vi paddlade så hoppade hon ur båten& då lät jag henne inte hoppa på, sen badade vi. Efter det åt vi lunch. Efter lunchen gick vi för att byta om och så eftersom vi inte orkade bada mer. Så när vi hade satt på oss varma kläder& sånt så gick vi ner till bryggan där några var och badade.Och då ramlade dilan in i en liten båt, hahaha shit vad jag skrattade, det såg så roligt ut. har bild. Sen så slängde malek in nihad i vattnet med kläder på, och då skrattade jag. Så han slängde in mig med, plus att jag hade kläder på mig. haha då ville vi hämnas så vi försökte slänga in han i vattnet men det gick förstås inte. Sen efter några timmar av lekande så åkte vi hemåt. Jag åkte med, Awara Mike Dijan& dijans pappa. vi var alla skit trötta så vi höll på somna. Och nu har jag precis duschat& ska snart äta& sen kanske ut med Marina. =)

Måste bara säga att vädret var sjukt fint, både igår och idag.

puss ♥

Här kommer några bilder!


Elias på morgonen i skolan


Bussen till metsakodu


Jag och dilan invigde våran spegel i stugan


Sötisen awara





den stora gungan





Dilan plattar sitt hår, halvnaken?








hahahaha efter några powerking blev jag flummig


Nihad, shit det ser inte ut som henne, haha


Dilan när hon ramlade in i båten, malek och ridwan som hjälper henne. hahaha lol


Våran stuga+ Tomas =)


Det här var i morse när jag nihad& dijan skulle till falk graven


Här är den. Fast det är mycket läskigare på kvällen

det var allt, enjoy

hejdå?

Satte alarm klockan på 09.00, fast jag vaknade innan. Gick upp och bytte om oså och nu sitter jag här och bloggar. Fan va skönt det ska bli att sova i främmande stugor med awara dilan johanna anna& atra. Fast vädret är inge vidare. Det ös regnar? shet, aja jag ska ta med mig min lisebergsak ni vet den där man tar på sig när det regnar?! hihi,

Snart så ska jag iväg till Awara, ska vara hos henne en stund och därifrån till skolan. När vi kommer fram dit så ska vi prata och sen äta lunch? om jag förstod rätt, Och sen ta bussen till .. någonstans? och därifrån gå 5 km, när vi då är framme så ska vi paddla till lägerplatsen =)

så vi hörs på torsdag helt enkelt. ciao ♥

rubrik saknas

Kom hem från träningen för drygt en timma sen, det var svinkul framåt slutet. Vi körde någon skottövning, efter det när vi slutade så körde vi lite vattenkrig. Jag skulle dricka vatten så Awara öppnade duschen på mig, blöt blev jag verkligen. Sen när hon drack så slängde jag in henne i duschen och öppnade alla duschar så hon blev genomblöt haha snacka om att hon blev arg, och då ville hon hämnas så hon fyllde en vattenflaska och sprang efter mig, men så sne som hon är så missade hon =)

Sen kom jag hem, duschade och satte mig med gästerna, dom åkte hem precis. Och jag måste få tag i någon i min klass. Måste veta vad jag ska ha med mig imorgon .. & sen ska jag packa. Börjar 10.30 imorgon så lite sovmorgon får vi iaf. Sen blir det inge mer sovande tills på torsdag kväll, för sova, det ska vi verkligen inte göra, utan vi ska bada på kvällen =)

hoppas det blir kul. Skriver ett inlägg imorgon på morgonen, men det är bara ett kanske, annars så skriver jag när jag kommit hem , på torsdag. Ha det så bra nu då! ♥


bjussar =)

träning

Träningen börjar om drygt en halvtimma, måste börja byta om och så, vilket jag hade glömt om jag inte läste en tjejs blogg. Men innan det så ville ja bara säga att under dom här 2 dagarna jag är borta så kan jag tyvärr inte blogga. Men sen på torsdag eftermiddag eller kväll, eller när vi nu kommer hem så ska jag blogga & då lovar jag att det kommer komma upp måånga bilder om jag inte glömmer min mobil hemma =) .

nu måste jag byta om& sen vid 10 i dra till träningen, later ♥

090825

Hej alla goa!
Kom precis hem, har varit och handlat inför imorgon med awara. Blev mest godis, men är inte klar än ska handla mer. Lixom vad är ett läger utan snax?! aja. skolan har iaf varit bra idag, skulle egentligen sluta halv 4 fast vi slutade 12.15 ist. pga att vi inte hade fotboll& språkval. Under NA;n så vart vi nere vid ängen, och letade efter småkryp, fyfan säger jag bara det är min största fobi .. Och Elias som hela tiden ville jävlas med mig, kom och slängde dom på mig!!
Jag är så aaaaarg. missade Liverpool - aston villa igår =( fan, &det blev förlust .. aja bättre lycka nästa gång!

Annars så är det inte mycket att skriva. Ska kolla min facebook nu& sen bär det av till träning. =) later ♥

hos marina

Sitter hemma hos marina och spelar farmville, haha sån nörd. Men det är faktiskt kul. Och marina, vad gör hon om inte tar kort?! Hon kommer döda mig om hon ser det här!. Vi har varit ute och spelat fotboll& lyssnat på musik. Ska dra hemåt snart, måste göra min matteläxa. Jag svarar på era kommentarer när jag kommer hem, för marina kommer döda mig (:

puss ♥

090824

Hej sötnosar!
Har precis svarat klart på alla kommentarer, det kommer bara mer och mer ..
Skolan var som vanligt idag, nu börjar allt på allvar! Hade so på morgonen, mitt under so;n fick vi gå för att fotograferas, först tog vi enfoto och sen klassfoto, haha den här gången var nog allra bäst! Vi fick göra precis hur vi ville sitta/stå/ligga?. Jag Awara & Dilan satt på golvet och gjorde några miner haha. Det var skitkul, så borde det vara varje år fan. Efter det hade vi idrott, det var friidrott idag, kul värre. Därefter hade vi lunch& sen matte, börjar faktiskt gilla matten, på något konstigt sätt? Fast det var ganska kul idag. Och sist så hade vi Svenska, inte för att jag gillar det någonstans men vi bara läste en bok vid namnet Inte chicago?, den verkar sisådär halvbra (: återstår att se.

aja ska kolla min facebook nu och sedan dra till marina. ciao ♥

allt klart!

Som ni ser så är hela designen klar nu, inklusive headern. Sjukt snygg blev den, är as nöjd! Tack så mycket josefin.
Nu är det så mycket roligare att blogga, inte sant?

Idag har jag inte gjort så mycket. Bara varit hemma med marina och kollat på andras bloggar osv. Mamma och mina två systrar kom hem för en stund sen, dom kom hem med typ 12 kartonger vattenflaskor, 3 kartonger med engångs-öl-muggar och 1 kartong med glasmuggar. Haha det såg så roligt ut. Dom var på någon Carlsbergs dag, och så fick man dom.

har inte så mycket att skriva ;o ska nog hoppa in i duschen, och sen skumma håret inför imorgon& efter det se vad jag ska ha på mig?!. Hörs imorgon ♥

090823

Hej sötisar!
Förlåt för dålig uppdatering. Men hade inte tid att svara på era kommentarer eller skriva ett inlägg. Fast nu är jag tillbaka igen. Som ni ser så har min bloggdesign blivit en aning finare, Marina fräschade upp den lite, det är bara headern som ska fixas nu. Behöver powerpoint eller photoshop. Jag hade powerpoint men min lillasyster tog bort den, suck*. Ska iaf försöka göra något åt saken.

Marina har ju sovit över här under helgen, det har faktiskt varit skönt här utan mina syskon, fast visst saknar jag dom lite, det är rätt dött utan dom här. haha, Det har iaf varit trevligt med marina här. Vi har haft det skojigt. Skulle vara trevligt men en sån här helg till.

Igår så höll vi på att flippa ur. Vi ville kolla på någon film vi inte sätt, fast vi hittade ingen som hade bra filmer. Så vi kollade ist på Scary movie, den roliga versionen. Den sög totalt, Var är scary gubben? Det är inte kul utan honom, filmen heter Scary movie, den ska vara scary, fast vi fick i oss ett och annat skratt iaf.

Idag vet jag inte vad som händer. Ska nog ut snart med marina& sen hem och fixa saker till imorgon, måste skriva på hundra olika papper osv. & juste, vi har skolfotografering imorgon, vi fick reda på det för någon dag sen, har inte hunnit se vad jag ska ha på mig, måste hitta något, hinner inte åka och köpa något idag.

Nu dampar marina, måste iväg. Skriver mer ikväll puss ♥

090822

Satte alarm klockan på 8.50 imorse. När den ringde så hade jag och Marina ingen lust att gå upp så vi sov i 10 minuter till. Vi vaknade vid 8.00 och samlingen var 8.30, vi hade inte så mycket tid på oss, eftersom vi vart tvungna att gå hem till henne för att hon skulle hämta sina dobbar och benskydd. Vid 8.20 hade vi ätit och borstat tänderna, så vi tog cykeln och cykla hem till marina, klockan hann bli 8.35 när vi var framme i vallen, där alla i laget stod och vänta ..
Fast vi kom iaf iväg, Vi bytte om och snacka taktik, sen drog matchen igång. Ingen vidare match säger jag bara. Under första halvlek hade vi matchen, det stod 1-0 till oss. När det typ var 2 minuter kvar av första halvlek så gjorde dom mål. Andra halvlek gjorde dom ytterligare 2 mål .. sorligt men sant. Dom vann med 3-1 :/ Ska jag vara helt ärligt så tycker jag att alla i laget kämpade, fast vi hade bara otur.  jaja bättre lycka nästa gång då vi möter Gränna.

Kom hem från matchen, hoppade direkt in i duschen& nu sitter jag här och väntar på marina. Hon har glömt sin mobil här så jag kan inte messa henne. Vi ska laga mat, haha vi + laga mat = katastrof. Vi får se hur det går.
Jag har så himla ont i nacken, tror jag kommer få nackspärr :(, vill verkligen inte ha det, speciellt inte på onsdag, för då åker vi till läger platsen Mesa kodo tror jag det hette, Vi ska ju på läger med skolan. Det kommer förstöra allt om jag får nackspärr.

På tal om lägret så ska man bo 6 st i en stuga, fan va glad jag kommer bli om, Jag Awara Dilan Atra Anna och hanna kommer i samma grupp. Vi kommer ha mer än fest där inne, haha Vi har iaf bestämt att om vi inte kommer i samma grupp så ska dom+ några utav killarna, komma till oss på kvällen, för vi tänker inte sova ett dugg. Trevligt värre, kommer det iaf bli =)

nu ska jag kolla min facebook& bilddagbok& sen vänta på marina. later

fotbollsträning

Kom precis ut från duschen, hade nämligen träning i det här slaskväder. Fast det är skönt att träna när det ösar. Idag tränade, Valon och Zaid oss det var skitkul dom är så sköna. Först värmde vi upp med 2 varv efter det så körde vi en i mitten, Till er som inte vet vad det är så ska jag berätta, Man står i en stor rund ring, och en ska vara i mitten och försöka ta bollen. Därefter körde vi en annan konstig övning& sen match. Roligaste träningen på länge!

Marina plingade nyss på. Nu ska hon blogga om hon vill, och sen blir det mat& mys. Imorgon har vi match mot Hovslätt. Återkommer imorgon puss ♥

090821

Hej söta läsare!
Hur mår ni? själv mår jag as bra, bortsett från min läpp, den gör as ont vet inte varför .. Kom hem för ungefär 1 timma sen. Vi hade bara två lektioner idag, Musik och Svenska, ganska chill. Under Svenskan gjorde vi våra loggböcker fina. La bara en bild på min, om ni kollar längst ner så ser ni den. Alla andra gjorde typ med bilder och ganska färgglada blev deras loggböcker tillskillnad från min. hehe.

Hursomhelst. Idag har vi träning, klockan 18.00 om jag minns rätt. Äntligen har vi träning, me liiike. Min mamma, stora syster, lilla syster och kusin åker till falkenberg nu. Så det är bara jag och pappa hemma, men pappa kommer komma hem på kvällen eftersom han jobbar. Och marina ska sova över, under hela helgen, kul ska vi fanimig ha, haha

nu ska jag kolla min facebook osv .. later ♥


Den här har jag på min loggbok. Snygga Alex Pettyfer

bad update

Har uppdaterat as dåligt idag förlåt men så kommer det bli nu när skolan har börjat tråkigt men sant, fast jag hoppas ju självklart att ni ändå fortsätter att läsa och kommentera. hehe. Har varit ute med marina idag, sjukt fint väder har det varit ;o
det var på tiden .. Vi har bara varit här på Råslätt och pratat , vi var hemma hos henne också lite, vi hade så tråkigt att vi spelade bombjack haha klockrent spel!

Min tränare ropade på mig nyss från balkongen, hon ville att jag skulle kasta ner en boll, haha vet inte varför jag skrev det, hade bara lust. ah juste imorgon åker hela familjen till falkenberg, utan jag och pappa vi ska stanna hemma, jag ska det pga att min tränare inte låter mig åka, jag måste vara med matchen på lördag mot Hovslätt, haha

Har inte så mycket att säga, ska nog gå och fylla på papper från skolan, med mamma och fixa lite saker& sen ta ett bad. ciao ♥

090820

Hej sötisar!
Kom precis hem från skolan. Det var sisådär en ganska rolig skoldag, hade bara 3 lektioner. Na på morgonen, So efter, lunch, Engelska i 90 minuter och sen hem.  Albertina Maggie och Marsel kom förbi, när vi hade rast, hihi alltid kul o se dom. Idag är det kanonväder, klarblå himmel& strålande sol. Kan det bli bättre?

Träningen idag är inställd, vi ska istället ha träning imorgon, och match på lördag, alltså jag får se om jag ska vara med, för att jag ska åka till falkenberg under helgen, men haha min tränare låter mig inte, hon behöver oss, eftersom vi möter hovslätt och den här gången ska vi krossa dom, får inte hoppas för mycket , och jag vill verkligen vara med matchen.

gårdagen var inte direkt min dag, men idag har det varit mycket bättre hittills, återstår att se framåt kvällen. later


mobilpics

Kör på dagens outfit.

Linne, gina tricot
- vet inte priset
Kofta H&M - 140 :-
Jeans från italien - 530 :-

fail

idag är jag arg!
Först så åkte vi till stan, gick in i accent, och gissa vad? plånboken fanns inte! alltså ååh, man blir ju förfan arg. När ska den komma? det har gått 4 månader, och varje gång jag frågar får jag samma svar; Vi vet inte, den kommer som en överraskning, my ass!. Men så sket jag i den, och gick för att kolla om väskan var kvar, men nej, den var också slut! gud!
& när jag ska svara på kommentarer så går det inte :o vafan? men jag lovar att när det väl går så ska jag svara!
& så är jag arg för en sak till, ni vet Barca spelar ju idag mot manchester city, jag har väntat på den matchen hela veckan& nu när jag ska kolla på den så funkar inte kanal-jäveln. haha snälla?
fail fail fail

Bara för det, ska gå sova nu. Godnatt ♥ (inte för att jag kommer somna då men ..)

härligt


me liiiike ;d

härligt med lite sol imorgon, & idag var det också rätt så fint väder. Synd bara att det blir fint väder nu när skolan börjar :/. aja bättre de än inget =)

Snart så kommer Marina, vi ska åka upp till stan. & imorgon ska vi till stan igen, för att jag ska köpa Vezzano väskan. & plånboken nästa månad, då den förhoppningsvis kommer. Shit, har väntat på den sen i maj, dom vet inte ens när den ska komma?! ..

Och ikväll spelar Barcelona mot Manchester city, det ska bli spännande och se, 2 timmar efter spelar Real madrid om jag minns rätt ska nog kolla på den också! later


min imorgon, fast i svart =)

090819

Hej sötisar!
Alarm klockan ringde vid halv 8, gick upp och plattade håret år frukost och ja ni vet allt man gör på morgonen. Sedan drog jag till Marina och därifrån drog vi till Willys& därifrån till skolan. 7;orna 8;orna och 9;orna samlades i björkkullen det är en kulle vid skolan. Rektorn sa vart alla klasser skulle vara, och så gick alla till sitt klassrum, där inne fick vi nya loggböcker, häften penna och sudd. Och så fick vi reda på lite information, långtråkigt men viktigt. Vi slutade runt 1 halv 2, om jag minns rätt.
Det var en ganska bra start, nästa vecka ska vi på läger, och vi fick reda på att vi inte behövde cyklar, istället ska vi gå ungefär 5 km till kyrkkvarn eller något och därifrån paddla till .. minns inte vad det hette.

Nu väntar jag på mamma, ska kanske åka upp till stan och köpa Vezzanoväskan & förhoppningsvis plånboken, om den nu har kommit. later

träning, glad, dålig uppdatering?

Hej bloggen!
Kom hem för ungefär 40 minuter sen från träningen, hoppade in i duschen direkt, finns det något härligare än en varm dusch?. Och nyss så satt jag och svarade på kommentarer, när jag skulle godkänna kommentarerna ja svarade på så kom det bara mer och mer, haha jobbigt men härligt att så många goa läsare skriver. Älskar det, fortsätt med det!

Hur som helst så väntar jag på marina, den tjejen är seg. Hon kommer hit och så ska hon platta mitt hår tills imorgon, då skolan börjar. Längtar men ändå inte. Shit kan ni tänka er allt plugg& allt annat? Plus att jag börjar 8an, betyg och allt ..
Jag börjar bli sömnig redan vid halv 10 - 10 vet ni hur glad jag är eller? haha alltså så att jag kan somna tidigt, inte runt 3-4 som jag brukade göra under sommarlovet.

Bara så att ni vet så kanske det inte blir så många inlägg nu när skolan börjar, för att jag inte kommer sitta vid datorn så mycket, eftersom efter skolan har jag antingen träning eller så är jag ute med kompisar, Men jag ska försöka att blogga under några raster i skolan.

Nu ska jag kolla min facebook och sen vänta på att marina plingar på! ♥

Uefa Club Football Awards

Sitter och kollar på vilka fotbollsspelare som är utvalda till Uefa Club Football Awards. Vinnarna presenteras den 27 augusti.

här är dom utvalda.

Årets målvakt;
Valdés ( FC Barcelona )
Cech ( chelsea FC )
van der Sar ( manchester united FC)


Årets försvarare;
Piqué (FC Barcelona)
Terry (Chelsea FC)

Vidic ( Manchester united FC )

Årets mittfältare;
Gerrard ( Liverpool FC ) ♥
Xavi ( FC barcelona )
Iniesta (FC Barcelona)


Årets anfallare;
Eto'o (FC Barcelona, nu i Inter)
Messi (FC Barcelona)
Cristiano Ronaldo ( manchester united, nu i Real madrid )

fan att torres& zlatan inte blev utvalda. Nu hoppas jag på att gerrard blir årets Mittfältare. & imorgon gör zlatan sin debut i barca, dom möter Manchester city hemma i camp nou, hoppas bara han gör bra ifrån sig, eftersom hans hand har precis börjat läka.
Nu ska jag hem till min tränare för att hämta nycklar till träningen. senare

090818

Hej alla söta läsare.
Som ni ser så skrev jag inget inlägg igår. Det beror på att jag åkte till Liseberg, helt oväntat. Jag visste inte ens att jag skulle åka, men min syster sa åt mig o byta om oså snabbt. Iallafall, jag min syster hennes pojkvän och min kusin åkte dit, det var sjukt kul, & mycket folk. Det var inte så jättefint väder, det regnade lite. Spökhuset var nog det roligaste, shit en utav dem rörde mig& jag som är så lättskrämd fick panik och visste inte vart jag skulle ta vägen haha.
Idag åker min äldsta syster och hennes son hem till södertälje, kommer sakna dom, och kl 17.00 har vi träning. & imorgon börjar skolan, har saknat det lite. skriver mer senare, nu ska jag svara på kommentarer, pussar ♥


uppe i tornet.


ullevi


spegelhuset, eller vad det nu heter, haha ser ni skillnaden ?


michael jackson


Pelé

..

Hej bloggen!
Sitter och gör ingenting, är så trött att jag redan skulle kunna gå och lägga mig. Sen när skolan börjar så kommer jag vara tvungen (eller tvungen o tvungen, men måste) att lägga mig vid den här tiden, eftersom jag har så svårt för att gå upp tidigt på morgonen. Undra hur det ska gå till. Veckan efter att skolan har börjat så ska vi på hajk, först så ska vi cykla till.. någonstans, och därifrån paddla till hajkplatsen. Det kommer säkert bli kul. Vi i våran klass har as kul ihop. Varje lektion är rolig, alla drar upp torra skämt, fast vi skrattar ändå! haha

å andra sidan så hatar jag livet ibland. Alltså för vissa anledningar, som tex jag hatar att vara ovänn med folk, det är inte jag. Visst jag är inte en ängel, jag bråkar också. Fast gillar inte o bli ovänn med folk av ingen anledning, speciellt inte mina närmaste. Nämner inga namn eller så. Men jag är ovänn med 2 stycken som verkligen betyder mycket för mig. Dom kanske läser det här. vem vet, men från och med nu så är jag inte ovänn med någon, den som inte vill prata med mig behöver inte det. Tyck illa om mig, aa visst gör det, men håll det för er själva. Jag iallafall hatar inte någon, men jag kanske ogillar vissa, det är inte samma sak!

känns skönt att äntligen ha fått det sagt ..




matchen

Nu är jag hemma igen efter matchen. Det gick suveränt. Vi vann med 2-1, nu ligger vi 2a i serien tror jag. Alla spelade skitbra. Men jag tycker att marina spelade bäst!
iallafall. nu har jag duschat och ätit, ska upp och fixa mig snart och sen blir det utgång med Marina. Vet inte vad vi ska göra, men kul blir det säkert.

btw, skolan om 3 dagar ;d

bloggar mer senare ikväll,♥

match

vaknade för drygt en halvtimma sen, var tvungen o äta frukost direkt, eftersom vi måste äta 2/3 timmar innan, men det var bara 1 timma kvar. Så jag åt frukost, emot min vilja, haha. iaf. Vi har match idag mot skillingaryd tror jag det var. Vi samlas klockan 1 i vallen. Och matchen börjar kl 3. Marina kommer till mig vid 20 i 1 så drar vi till awara och därifrån till vallen. Och så hoppas vi på vinst såklart!.

skriver mer efter matchen. ♥

gårdagen och idag

Vätterfesten var absolut inte roligare igår än förra året. Det sög enormt detta året. Men vi gjorde det iaf kul, eller hur marina? iaf, vi träffade på måånga vi inte träffat på ett vääldigt bra tag, så det var trevligt. Hannas kompis hon var ful, alltså hon var klockren. Kunde inte sluta skratta. haha . Men hemvägen var iaf bäst. Haha fick sånt garv.

å andra sidan så skulle vi ju till skara sommarland idag. Så vi åkte vid halv 9. Shit första gången på heela sommarlovet som ja vaknat så tidigt som idag. Ditvägen vart inte så kul. Men där var det skitkul. Alltså det var asmånga från jönköping där! träffade tex på Chris och Markus som jag inte sett på länge. Och så träffade jag på en från göteborg, vi var med han på någon efterfest, det var trevligt och träffa han igen, eftersom han var så skön och schysst.
Vi åkte typ allt där, inklusive den nya, tranan heter den, den var skön. Sen så åkte vi också go-cart (stavas?) haha det var nog det bästa. jag kunde inte köra, satt och skrattade hela tiden och körde in i amina. haha hem vägen var skitkul vi dooog av garv.

aja måste kila iväg nu och duscha.  ♥


delvin awara jag och amina hahaha


delvin


jag och amina



jag och min sockertopp

..

har precis fixat mig. Det blev Jeans Svart linne Tunn kofta och mittbena. Nu får man bara hoppas på en lyckad kväll. Vi åker runt 6. bilder från kvällen kanske kommer imorgon eller ikväll

Annars så har jag varit hos awara och färgat hennes hår svart. Jag är sååååå jävla smart, jag sket i handskar orkade inte ha på mig dom eftersom dom va så jobbiga, och ni vet ja färgade hennes hår svart, men det glömde jag så nu är mina händer heelt blåa ;o försökte ta bort färgen men det gick inte, är skit arg nu. haha anyway ska försöka ta bort dom senare.

Har typ inget och skriva, kände bara för en liten update. ♥

090814

Hej söta läsare!

Igår efter att jag hade duschat, kom awara till mig, vi var här lite sen stack vi till willys och köpte kladdkaka och grädde. & så kom vi tillbaka till mig och åt. Mysigt värre. Efter det så stack vi till henne, skulle egentligen sova över hos henne, men det blev inte så tillslut. Det får bli en annan dag istället. Så jag stack hem, och lekte med leo. Sen kollade jag på teve tills jag deckade. Hann inte se paradise hotel.

Idag så ska jag marina mary och hanna (dom jag vet iaf ) till vätterfesten, hoppas det blir lika kul som förra året. Då det var massor mer aktiviteter, tävlingar osv.

neh nu ska jag iväg och tanka magen min.

träning

Kom precis hem från träningen. Alltså haha bästa träningen på länge, det ösregnade, det kändes som hagel (stavas?)  Vi blev genomblöta, fast det var ändå kul. Vi sprang först 2 varv runt vallen, sen körde vi någon övning vet inte vad den heter. Och sen spelade vi match mot varandra. Skit kul var det. Sen efteråt så samlades vi inne i omklädningsrummet, vi snackade oså sa hon bästa spelarna på matchen ( den vi hade förra veckan ) & det var jag och marina, haha bra jobbat marina! När vi var påväg hem så ringde jag och Mona, Dessie, hon svarade med hon lyssnade bara. haha tönt.

Nu ska jag hoppa in i duschen. hörs ikväll, ♥

deprimerad

Man blir fan deprimerad av det här vädret, på riktigt. Hoppas bara inte dilara, min tränare ställer in träningen. Har inte tränat på en vecka, och nu i det här vädret så behöver jag det verkligen. Om hon nu ställer in träningen så tänker jag gå ut och springa. Det är härligt att träna/springa när det regnar, för jag menar, det är ju inte kul o träna när det är fint väder?.

Jag ska fixa min design, jag lovar. Måste bara hitta någon som kan fixa den. För jag suger på det!. Jag skulle vilja ha den så som jag hade den på min förra blogg, då marina gjorde den. Den var skitsnygg, diggade verkligen den!  Fast jag ska sitta och pyssla till den lite sådär enkelt.


Dagens Spel Lista

Sean Kingston - Why You Wanna Go
Ne yo - Round Round
David Guetta ft Akon - Sexy Bitch
Lily Allen - Not Fair
Petter - Tar Det Tillbaka

090813

morning.

somnade vid 5 igår, kunde inte sova. Måste börja lägga mig tidigt!. Vaknade vid 10 av att awara messade, fan va arg ja blev, ville verkligen sova. Hon vill att jag ska färga om hennes hår, men jag är hur trött och sliten som helst, så tror inte jag kommer göra det. Och så är det verkligen inte bra för håret o färga det 4 gånger på 2 dagar.

Jag minns när jag färgade det 3 gånger på en dag, först blont, sen brunt, och sen svart. Vet ni hur slitet mitt hår är nu eller. alltså jag tappar skit mycket hår. Ångrar verkligen att jag färgade det. anyway, ska nog dra och försöka somna om nu.

kort inlägg

tänkte blogga lite kort nu när de ändå är halvlek. kollar på sverige - finland, och just nu står det 1-0 till sverige. yeey.
fan gerrard är skadad. vem ska ta hans plats sålänge? ;o hmm.
& vi liverpool fans håller fortfarande tummarna på att david villa och david silva kommer till liverpool innan det är slut på all värvning, right?. aja nu ska ja dra o kolla om matchen har börjat.
kan säga godnatt redan nu. Godnatt ♥



jag i italien. mobbad stil i know

awara ♥

kom precis hem. Har varit hos bästa awara. Jag färgade hennes hår. Första gången blev det misslyckat?. Så vi stack för o köpa mer. Andra gången blev det misslyckat igen? haha så vi köpte brun färg ist, och då blev det skit snyggt. Vi hade iaf s
jätteroligt, som vanligt. Vi kan sitta och inte göra någonting mer än o prata, men de ändå alltid kul.

Imorgon ska jag vara med awara, Sen är det träning! Längtar till träningen. Älskar o spela fotboll.
Överimorgon är det vätterfesten som då gäller. Förra året var sjukt kul, Vi åkte skateboard och så klumpig som marina är så körde hon in i en gubbe, haha. Hoppas de lika kul detta året.

nu ska jag kolla min facebook. ♥

090812

En ganska sen Godmorgon!

Gick och la mig strax efter paradise hotel igår, Fast kunde inte somna, sen vid halv 3 gick ja o kolla på teve, satte på film, The pacifier eller hur det nu stavas. & så vid 4 somnade jag. Tycker synd om mig, hur fan ska jag kunna somna sen när skolan börjar? & hur fan ska jag kunna vakna?. Måste börja lägga mig tidigt, eller runt 11 något!

Idag ska jag va med marina, tror jag? om inte så ska jag färga awaras hår. Får se hur det blir med det!.
Igår iallafall så stack jag till awara. Vi kollade på The nun. Den filmen är värd att se. sjukt bra& läskig var den. Shit jag skrek på 4 ställen, mitt hjärta dunkade, haha. Den handlar om 6 barn, rund 13-14 års åldern, dom var rätt så busiga så deras föräldrar skickade dom till ett kloster. En utav dom hade samlag med prästen, så nunnan kallade henne för smutsig hora, och la kokvarmt vatten i underlivet på henne, så att hon skulle bli ren eller något. Då kom tjejens kompisar och dränkte nunnan så hon dog. 18 år senare dödade nunnan dom här sex barnen, en efter en. Och hon som då blev gravid, fick en dotter vid namnet eve, hon försökte stoppa nunnan. ( nunnans själ hade gått in i eve ). Om eve skulle döda nunnan så skulle hon också dö, för nunnan var ju i henne. så tillslut dödar hon nunnan och då dör hon.

Är inte så bra på att förklara, men den filmen är riktigt bra.
puss♥

rubrik saknas

kom hem för en kvart- 20 minuter sen. Var ute med marina, och det var lika kul som vanligt. Vi hängde vid scenen, och åt chips? haha fetton. sen träffa vi på David, den killen är redigt klockren. Och nu sitter jag här. har precis ätit. Snart ska jag till awara och kolla på någon läskig film, jag gillar't.

Jag hittade min baddräkt idag. Jag är så blond ? den var under mina kläder i skåpet, och jag letade där typ 4 gånger..
Men ändå vill inte ha den längre, ska köpa en ny, svartvit, skit snygg. kolla ner, visar bild =)


åååååh kär i den


& den här är så fin.den ser ut som ett nattlinne. fast de är en klänning

baddräkten kostar 139 sek
klänningen kostar 349 sek

090811

hej bloggen!

gick och la mig igår vid 3 somnade inte förrens halv 4- 4. Vaknade vid halv 12, av ljuset. Kollade på teve oså. Och snart ska jag ut med marina, det var längesen.. Man blir fan deprimerad av detta vädret. Det sägs ju att augusti kommer få strålande fint väder ?? va hände med de?. aja, det är sverige vi talar om..

å andra sidan så börjar skolan närma sig. Det är bara 8 dagar kvar, fan va snabbt det har gått alltså. Men på något konstigt sätt så har jag faktiskt börjat längta. Första veckan så ska vi på hajk. Vi ska tydligen cykla till någon sjö eller något, och där ifrån paddla till stället vi ska va i. kul kommer det bli, speciellt med våran tröga ( men på ett bra sätt ? ) klass.

kan lägga in några bilder som egentligen skulle in för några dagar sen.



i vättern, innan vi drog hem




awara



leo, systers son



aså hahaha, den bilden är klockren. kolla min miin? och kolla annas min ??

nu ska jag göra mig iordning och sen dra mig till marina ♥


dagen

bästa dagen på läänge. Lite efter att ja hade bloggat stack jag till awara, sen stack vi till konst. Där ringde vi till anna, första gången svarade hon inte, Sen ringde hon. Hon kom till konst, sen stack vi till sommarstället, aså haha, vi körde singstar. och det roliga är att ingen av oss kan sjunga, när dom stängde gick jag awara anna och elias, elias drog hem, och vi drog till vallen och spela fotboll. Sen skulle p95; orna ha träning. så vi var i andra sidan planen och spelade fotboll, Det var skit kul, vi dog av garv. sen tröttnade vi, vi skulle dra hemåt, men var tvunga och vänta på elias. och det var typ 1 timma kvar tills dom skulle sluta träna, så vi spelade, vem är horan? haha missförstå inte, leken heter så. den går till såhär ; Man kör snabbprick, vi säger att awara stod i mål och jag satte bollen, då måste hon ta av sig något, så vi körde så ända tills en tog av sig allt. och horan blev ju jag :(

imorgon blire marina, sen träning, sen tror jag vi ska till Mc och efter hem till awara o se på film. kul värre.

puss ♥

rubrik saknas

Vaknade för ungefär en och en halv timma sen, av att awara ringde mig. Hon hade tydligen messat flera gånger. Så jag gick upp titta på teve, åt frukost& sen plattade håret. Kör på mittbena idag. Så ska dra till awara snart, vi ska ut och roa oss.

Igår kväll gick jag ut med mamma syster hennes son, och grannen o hennes hund. Vi tog en ganska lång promenix. Fast jag tog hunden och gick i förväg. Fan nu saknar jag min gamla hund :( .  vi gick förbi awaras hus, och då såg jag att fönstret var öppet, så jag skrek efter henne. haha hon tittade ut, och såg livrädd ut . sen kom jag hem och titta på teve sen vid 3 någonting gick jag och la mig.

nu ska jag till awara, tjenixen ♥



min gamla hund


hunden jag var ute med igår. man kan inte se så bra menmen..

dagen

Hej bloggen!

Kom precis hem efter att ha varit i vättern med awara. Vi hade det as trevligt, som vanligt. Det var varmt och skönt, men molnen täckte solen några gånger. Vattnet däremot var iskallt, men när man varit där i ungefär 2 minuter så blev det varmt och skönt. Vi badade, solade och spelade fotboll med några killar. Sjukt kul var det. bilder kommer imorgon ithink

Imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer. får helt enkelt vänta och se.

nu; duschen. pussar ♥


frågor& svar

aså har suttit hemma hela j**vla dagen. Hade ingen lust o gå ut o bada lr något. Men imorgon drar jag och awara till vättern och schteeekeer. hoppas bara på fint väder. men det ska bli 24 grader imon sägs det. aja får ba hoppas då. det kommer bli skit kul. har alltid kul med den jäveln. haha . alltså jag är kääär i den där baddräkten :$ måste köpa den.

aja awara ska ringa mig nu snart efter att hon har duschat. så ska vi ut och ha kul som vanligt.




nu kommer svaren på era frågor!



1. berätta om dig själv :D
svar: Jag heter som sagt kristina, jag är 14 år, och är född 27 januari 1995. Jag spelar fotboll och har gjort det i snart 7 år. Jag gillar att resa, har varit i 5 olika länder, och det ska bli fler:D vet inte vad jag ska säga mer, vad vill du veta mer?

2. e du klåt
svar: ?

3. vad vill du bli när du blir stor
svar: skådespelare!

4. tycker du om dig själv
svar: hur menar du då?

5. favorit glass?
svar: Tiptop

6.  vilket land e du från (: ?
svar: libanon

7. Hur länge har du bloggat? 
svar: några dagar bara

8. vad är din favoritfärg?
svar: svart& rosa

9. vad vill du bli när du blir stor?
svar: skådespelare!

10. varför började du blogga?
svar: det är lite komplicerat. Jag har läst kenzas, blondinbellas o många andras bloggar, det såg så kul ut o sitta och berätta om sin vardag osv. Så jag startade en egen blogg för o se hur det kändes, men la ner den efter ett tag, och nu har jag startat en ny& jag hoppas att den håller& jag inte får bloggtorka!

11. kille?
svar: ne, men hade för ungefär 3 månader sen..

12. vad spelar du?
svar: fotboll

13. har du något husdjur?
svar: nej, men hade en hund för inte längesen, kan visa bild på han någon gång

14. vilket lag?
svar: Råslätts sk

15. är du kär?
svar: nej

16. favorit program?
svar: har inte ett favorit program, har lite olika

17. vart bor du?
svar: Jönköping

18. Är du svensk?
svar: Nej, men jag är född i sverige.

19. Har du oftast långdistans förhållanden? om inte varför?
svar: nej verkligen inte. vi passar helt enkelt inte ihop då.

20. Vilka länder har du besökt oh när?!!
svar: ehm. Libanon 1999. London 2004 Grekland 2006 Turkiet 2007 & Italien 2009.

21. Längsta förhållandet?
svar: ehm. 4 månader tror ja det var!

22. har du någongång varit med om något hemskt isånnafall vadå?
svar: ja det har jag! det var riktigt hemsk. Kan berätta det någon annan gång.

23. vad ska du göra resten av sommarlovet?
svar: Jag ska åka till Skara Sommarland nästa helg. och dagen innan det så ska jag på Vätterfestivalen, den håller på hela helgen. & bortsett från det så ska jag nog bara hänga med kompisar& njuuuta av sista tiden av sommarlovet.

24. Längtar du till skolan
svar: ja ibland faktiskt

25. vilken årskurs ska du börja i?
svar: 8an

26. Vilka bloggar brukar du läsa? ( inte kända )
vilka kända bloggar brukar du läsa?
svar på första frågan: marinas marys jasmins emelines och mina läsares!
svar på andra frågan: Kenzas och dessies

27. Hur kommer det sig att du börja blogga?
svar:  läs fråga nr 10

28. Vad vill du syssla med i framtiden?
svar: jag vill bli skådespelare!

29. vem är du?
svar: läs fråga 1

30. kan du inte lägga in lite mer bilder?
svar: mjo, jag ska försöka, hehe

31. inredningsstil?
svar: lite olika, har lixom inte bara en stil

nelly.com

hallojj

blev ingen vättern trots allt, har suttit hemma och kollat in nelly.com's klänningar, så j**vla snygga. Har hittat en riktigt snygg klänning. och hittade en svart vit baddräkt, måste köpa en ny, eftersom jag är sååå smart att jag glömde min i italien. SUCK!  så ska förmodligen klicka hem dom denna vecka.

å andra sidan så måste jag inhandla nya jeans. föredrar mest jeanstights. så det kanske blir ett par vanliga jeans& ett par jeanstights.

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, PASSA PÅ ATT FRÅGA VAD SOM HELST, SVARAR IKVÄLL.

Nej nu ska jag svara på kommentarer och sen tanka magen min, har inte ätit något sen 9 på morgonen. hörs senare,
pussar ♥

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

kan man fortfarande säga godmorgon?

vaknade av att alarmklockan ringde, vid 8.00. Gick upp bytte om åt frukost osv. sen ringde marina, vi bestämde att gå till sammans ner till vallen, vi hade ju match jag fick spela mittback, eftersom en i vårt lag är bortrest så jag tog hennes position. Men det gick rätt bra ändå. Det blev 3-3 , synd med vi hade matchen om jag ska vara helt ärlig.

Efter matchen bestämde jag awara anna elias och dijan att vi skulle åka upp till vätterstranden och bada& sola. Men vi får vänta o se, för det är inte 100% säkert.

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, PASSA PÅ ATT FRÅGA VAD SOM HELST, SVARAR IKVÄLL.

nu ska jag in och duscha, ciao ♥


rosenlund

Hej alla mina söta läsare!

Blev ingen vättern idag, kunde inte få tag i marina. Så jag åkte till rosenlundsbadet med awara. Det var skitkul. Först trodde vi att det skulle bli skittråkigt eftersom det bara var jag och hon som åkte, så när vi kom fram dit såg vi aleks och kevin, alltså dom killarna är så sköna, vi va först i hopptornet, och som vanligt så försökte dom putta ner oss från 7an& 5an. men dom lyckades såklart inte. & då försökte dom dränka oss istället, och det lyckades dom med. haha, vi badade och hade det as trevligt, sen såg vi elvis& vafan hette den andra? aja minns inte, men vi var med dom med en stund, vi snackade& skrattade as mycket, tills dom skulle stänga. & sen kom awaras bror och hämtade upp oss.

Imorgon är det match som då gäller, kanske blir rosenlund igen, får se, inte säkert. Menmen. inget mer o tillägga så får nog säga godnatt redan nu, eftersom jag inte kommer blogga mer idag.

btw, svarar på alla frågor imorgon.

godnatt puss ♥


frågestund

morning .(:

vaknade upp av att leo (min systers son) skrek& grät. Kunde inte somna om så jag hoppade upp. Efter drygt en timma hade syster gjort frukost, så vi åt frukost allihopa. Och nu sitter jag här mätt& belåten, hehe . idag skulle vi ju till vättern, men det verkar som att det inte blir av, eftersom jag tror att marina sover, väntar på att hon ska ringa mig.

Fick ett sms från min tränare, och det lyder så här '' Hej tjejen, du är med matchen på lördag. Samling kl 9.00 i vallen. Glöm inte att äta frukost. ses på lördag.  Dilara ''. Så då betyder det att vi har match på lördag, haha. Hoppas självklart på vinst. Det ska bli kul, har inte haft match sen i mitten av juni. Fast då var inte hela laget med, några var bortresta, det gick inte så bra, kan jag säga.

Nu ska jag byta om och fixa mig, och hoppas på att marina ringer mig snart!.

& innan jag går, så tänkte jag att jag skulle ha frågestund.
fråga vad ni vill så svarar jag på de ikväll.


bjussar

dagen

hemma nu. Det var jättekul i rosenlundsbadet. Vi badade o hade det trevligt, såg inte så värst många ja kände, men snyggisen alex, & sötisen kevin var där, sköna killar de.
Det var iaf jättekul, som sagt & marina tönten hoppade aldrig från 5an, DU LOVADE!! haha.
imorgon bär det av till vätterstranden, mycket trevligt.

imorgon eller senare ikväll ska jag ha frågestund (:

puss så länge ♥

rosenlund

vaknade för drygt en kvart sen, av att marina ringde mig. VI ska som sagt åka till rosenlundsbadet. Så jag ska alldeles strax packa, alltså jag får damp, hittar inte min baddräkt :(, måste leta vidare.

hörs senare, puss ♥


stan

åkte upp till stan med marina, strax efter att jag hade bloggat. Vi fikade i coffee house by geroge. åh deras smoothie är så jävla god. Vi satt där i drygt en timma och snackade och tog bilder, alltså om vi har en kamera vid oss, så går det inte att vi inte tar kort, det är alltid ett måste. haha  Sen drog vi till piren och satt vid vattnet, och tog bilder förstås, det åkte ett gäng med killar förbi i en båt, och en bytte typ om och var helt naken, haha efter det så tog vi en runda runt stan, det var ca 25 grader, plus att klockan var runt halv 8 kvart i, härligt. Vi promenixade till juneporten och tog bussen därifrån.
tack för en trevlig kväll gumman ♥

imorgon bär det av till rosenlundsbadet :D

kommer lite bilder, enjoy =)


marina & jag, några bilder är roterade, orkar inte rätta till dom, hehe



smoothie och muffins blev det för min del!


och för marina blev det, blåbärspaj med vaniljsås och smoothie


haha helt borta ur livet


lite missbildad, men äsch


snygga marina











har mer bilder, men orkar inte ladda upp med =)


namnlös rubrik


blev ingen rosenlund, men imorgon blir det säkert av. Nu ska försöka fixa till bloggen lite sådär snyggt, Men headern dyker upp så småning om. Annars så finns det ingenting att göra. har messat marina, men hon svarar inte haha hon ligger säkert och sover nu. Senare blir det säkert utgång, det är så härligt väder idag, det var på tiden . Solen dyker upp nu när sommarlovet snart är slut. *suck*

* Liverpools mittfältare Xabi alonso är klar för Real madrid, fan va arg man blir, dom ska alltid värva alla bra spelare men nu har dom iaf värvat färdigt!.
* Chelsea vill ha torres, men jag tror inte han kommer börja spela i Chelsea. Fan va arg jag skulle bli om det hände!
* Och så får vi hoppas på att Liverpool värvar David Silva & David Villa =)



Min älskling, fernando torres  (L)





5/8-09

morning.

allt bra? själv är det superbra. Igår kväll efter att jag hade bloggat, gick jag och kolla på teve. Det var inte så bra program på, men sen började, 2½men, scrubs och sen paradise hotell. Måste bara säga att Jakob i paradise hotell är så jävla snygg. Efter paradise, gick jag och la mig men jag kunde inte somna, klockan var då runt 01.00 så jag tog fram gamla böcker från skolan och kollade igenom, och där hittade jag massa brev  som jag och min vän awara hade skrivit, haha
Sen runt 03.20 blev jag astrött och somnade. Vaknade runt 10 idag, tidigt javet. Men jag var allt för pigg. Fixade lite och nu sitter jag här och funderar på om jag ska åka till rosenlundsbadet med mamma syster o systers son& där träffa awara. Får se hur det blir med det.

Imorgon iaf så ska jag åka upp till rosenlundsbadet   (om inte fotbollen kommer ivägen) med marina & marinas söta kusin mary.  Det kommer bli fint väder imorgon, så vi kan åka rutchkana ute.

har inget mer o tillägga, återkommer senare.
ciao ♥



bjussar på en oseriös bild =)


första inlägget

Här kommer jag att skriva om mig, mina vänner, min vardag & fotboll såklart. Jag ska vara så aktiv som möjligt. Kommer att blogga minst 2-4 gånger per dag ( till och börja med ) men ibland kan det hända att det blir lite dålig uppdatering ..
 Kan berätta lite om mig själv.

Mitt namn är Kristina, jag är 14 år, alltså är jag 95;a. I min fritid brukar jag antingen träna fotboll, eller vara med mina vänner & familjen såklart. Jag älskar fotboll & har spelat det väldigt länge, men det är nog inte en sak jag skulle vilja fortsätta med längre fram i livet.
Min bästavän heter marina, hon är den jag umgås med mest . Det här var lite kort om mig, kommer ha en frågestund någon gång, ifall det är mer ni vill veta.

btw, designen kommer fixas så småning om

puss ♥


RSS 2.0