..

Igår åkte vi och piercade oss. Vi åkte till österängen, när vi kom fram så plingade vi på, ingen öppnade!? så vi gick ner igen och då kom hem tjej rusande och typ ba:
Tjejen- Är det ni som ska pierca er?
Vi- Ja?
Tjejen- Jaha, ja men alltså Johan ringde mig och sa att han väntade 2 kunder men att han inte kunde komma, så jag vart tvungen att rusa hit.

Så vi stack upp till henne vi valde ut piercingar först, och så kokade hon dem. Marina började, jag var en riktig fegis hahaha! När marina var klar så var det min tur då. Jag var skit rädd :O
När hon stoppade in nålen så ramlade min piercing och då vart hon tvungen att leta efter den oså, så det sved ännu mer. Men sen när allt var klart så gick smärtan över på 2 sek. Jag blev SKIT yr, alltså ni anar inte! kunde inte se något, utan jag såg trippelt. Så hon öppnade fönstret och jag fick vatten. Sen när vi skulle hem så gick vi ner för trapporna och då såg ja dubbelt så jag såg 4 trappor iställer för 2, och viips, så ramlade jag ner, hahahahah!
klumpig men var så jävla yr.

Jaja piercingen blev iallafall bra ;)

Hade skola idag, som vanligt!? sen var det hemåt och nu sitter jag här och väntar på Hasina! vi ska fixa oss och sen bär det av till Awaras fest :)

Hoppas det blir kul. Så jag antar att jag slutar skriva nu. Pussis


Kommentarer
Postat av: FOTORUM

ah nice ;) jo de är super!

2010-01-23 @ 10:32:25
URL: http://jsomijenniifer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spam?

E-postadress: (Jag är den enda som kan se den)

Bloggnamn?

Kommentera din åsikt:

Trackback
RSS 2.0